Voorwaarden

Refund voorwaarden

Ons restitutie- en retourbeleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een factuur of aankoopbewijs nodig.

Zodra jouw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we jouw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van jouw terugbetaling.

Als je bent goedgekeurd, wordt jouw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op jouw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Late of ontbrekende terugbetalingen

Als je nog geen restitutie heeft ontvangen, controleer dan eerst jouw bankrekening opnieuw.

Neem dan contact op met jouw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat jouw terugbetaling officieel wordt bijgeschreven.

Neem vervolgens contact op met jouw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als je dit allemaal hebt gedaan en je geld nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via candletime.nl@gmail.com.

Sale artikelen

Alleen artikelen met een normale prijs kunnen worden gerestitueerd. Sale artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Cadeau retours

Als het artikel bij aankoop als cadeau was gemarkeerd en rechtstreeks naar je werd verzonden, ontvangt je een cadeaubon voor de waarde van jouw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar je opgestuurd.

Als het artikel niet als cadeau was gemarkeerd toen het werd gekocht, of als de cadeaugever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om het later aan jou te geven, sturen we een terugbetaling naar de cadeaugever en zullen zij je retourzending te weten komen.

Verzending

Je bent verantwoordelijk voor het betalen van jouw eigen verzendkosten voor het retourneren van jouw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als je een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op jouw terugbetaling.

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voordat je omgeruilde product bij je is, variëren.

Als je duurdere artikelen retourneert, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Beoordelingsverzoek

Door een bestelling te plaatsen, ga je ermee akkoord dat er een e-mail naar je wordt verzonden waarin je wordt gevraagd om het door jouw bestelde product en onze winkel in het algemeen te beoordelen. Je hoeft er niet op te reageren, maar jouw feedback is zeer waardevol voor ons.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via candletime.nl@gmail.com voor vragen met betrekking tot terugbetalingen en retouren.